HTML

Hatfield style

Friss topikok

Címkék

Archívum

apa kezdődik

2012.10.07. 14:03 blindinglights

Kb 50szer jutott eszembe, hogy megpróbálok valami blogszerűt írni, egyrészt azért, mert sok érdekes dolog van itt, másrészt meg mindig mindenki ír, miért ne :D

viszont lusta vagyok sokat írni,úgyhogy ez inkább lesz napi agymenés, mint rendes blog,de hátha valaki unatkozik és elolvassa ^^

Egy klasszikussal kezdeném :

Addig nem megyek haza, amíg nem tudok ilyen hülyén táncolni.

(Még szerencse, hogy konkrétan  minden nap van buli :D szóval lesz időm gyakorolni)

Igazából rengeteg minden történt az utóbbi 2-3 hétben , szóval bőven lenne mit írnom, így a legfontosabb/ érdekesebb dolgokkal kezdeném.

Az első dolog , hogy ha valaki itt tanul, el kell hogy felejtse az összes sztereotípiát amit eddig a fejébe lett verve, és maximálisan el kell kezdenie toleránsnak lenni. Itt ugyanis gyakorlatilag el se tudok képzelni olyan embert, aki  nem lenne. 85 országból vannak itt diákok ,el se tudom képzelni mennyien .. csak a De Havilland campuson , ahol az én szobám is van, lakunk 1600an..plusz még a College Lane campus és a suli által menedzselt házak.

Másrészt : itt mindenki őrült. de poziítvan.

Harmadrészt: gumicsizma nélkül nincs élet . Vagyis van, csak kicsit rosszabb, mert ez az időjárás egyszerűen katasztrofális . Csak gumicsizmában túlélhető, na. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hatfieldstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr534805027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása